Saturday, March 10, 2012

Me@puncakalam^__*


Pejam celik dah seminggu di Puncak Alam. Perjalanan yang sememangnya sangat jaoh sungguh xterduga. Nama pun dah "puncak" kan, dah tentu2 la jaoh nun di puncak..^____*
So far, selama seminggu di Puncak Alam boleh jugak sesuaikan diri walaupun mula2 tu takut2 jugak. Paling best bila tengok sekeliling sangat cantik sebab dikelilingi pokok2 hijau dan bukit2. Cantik sangat!!
Alhamdulillah..mungkin jugak nie antara hikmah Allah nak tunjukkan pada aku kenapa aku di hantar untuk further study kt Puncak Alam nie.
Paling menakutkan ialah tangga yang lebih kurang mempunyai 200 lbh anak tangga..dahsyat3..boleh tanggal lutut dibuatnye:))..but its ok kan..---->COBAAN!! skang nie cobaan la..lame2 nanti dh takde dh coba2..naseb la lalu tangga nie..fuhhhh!!

Apew2 pun SMILE^_____________^


Semoga sentiasa tabah untuk hari2 yang akan datang ^___^ amin3x..to all my friends di sini Fecca, Sofia, ct, farisha, tasya, cynthia n fadjer..semoga kite success with flyin color..insyaAllah:))))

P/s Doakan kami yer:)))trima kasih^____*



No comments:

Post a Comment

::Jom Follow::TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...