Wednesday, April 24, 2013

HLOVATE :)

Salam Midnight...

Its really been so long....(ayat biase kalo lame xupdate blog) hewwhewww.. tiba-tiba malam ni ada idea nak tulis entry...and basically it is all about HLOVATE..

Who is Hlovate???  seriously I don't even know..heeeeheeee..


Sure korang mesti taw buku-buku kat atas nie kan... I just owned three of the books ROOFTOP RANT, aA+bB and CONTENGAN JALANAN.  I just swear to myself that I will surely find the rest...kihkih...

Nak cerita sikit pasal novel tulisan HLOVATE ni, aku suka jalan cerita yang sangat sempoi dan mudah nak di hadam.  tapi dalam setiap helaian tulisan dalam buku-buku HLOVATE penuh dengan nasihat dan kata-kata semangat yang boleh dikatakan sangat dekat dengan pembaca.  

"Doa itu wireless..dan coverage dia masuk satu universe.."

@hlovate


Just like this simple saying above, penuh dengan makna kan??? I knew that I'm a bit late to know about HLOVATE (pity me) but this is not the end of me....hahahaha..

I'm currently reading this...............


HLOVATE really makes me fall in love with someone like Benz Alif Sulaiman :) Mimpi di siang hari la jawabnya... hope will find other HLOVATE's book on 26th April 2013 at Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur PWTC :) see u then :) - Adios Amigos

Nitezzzzzzzzz !!


No comments:

Post a Comment

::Jom Follow::TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...